Speelinfo

Speelavond/dagen

Schaakclub Caïssa Elburg speelt in de periode september tot en met mei elke week op de donderdagavond in ’t Huiken in Elburg. We beginnen om 20.00 uur.

Bij de onderlinge competitie heeft iedere speler 1:40 uur + 10 seconde per zet op zijn klok voor de hele wedstrijd.
Jeugdspelers kunnen er ook voor kiezen om met 1 uur p.p. te spelen.
Normaal zijn de partijen rond 23.00 uur wel afgelopen en zijn veel spelers al in het bargedeelte te vinden voor het gezellig napraten.

Thuiswedstrijden voor de OSBO-competitie worden ook op donderdagavond gespeeld. Uitwedstrijden voor de OSBO-competitie worden op de clubavond van de tegenstander gespeeld.

Een aantal leden van onze vereniging speelt ook OSBO-competitie, maar er zijn ook leden die alleen in de onderlinge competitie willen spelen.

De onderlinge competitie is zo opgezet, dat je best wel eens een donderdagavond kunt missen. Je krijgt dan toch nog wat punten binnen ons systeem, als je tenminste netjes voor 18.00 uur hebt afgemeld bij de wedstrijdleider. Het systeem is ook zo gekozen, dat je altijd tegen iemand speelt die bij jou in de buurt op de ranglijst staat.

De afmeldprocedure is als volgt. Telefonisch afmelden voor 18:00 uur of via de mail voor 12:00 uur voor de speelronde. Arjan stuurt een bevestiging dat hij de mail ontvangen heeft, mocht hij voor 17:00 uur dit nog niet hebben gedaan dan alsnog even bellen.

Jeugd

Donderdag 18.45-20.00 uur schaakles aan alle niveaus.
Gemeenschapscentrum ’t Huiken Elburg zaal 3

Speellocatie

Speellocatie:  Gemeenschapscentrum ’t Huiken, Lange Wijden 33, 8081 VS Elburg, telefoonnummer: 0525 – 68 22 42

Voor informatie over ’t Huiken, klik op de volgende link: Gemeenschapscentrum ’t Huiken

Contributie Schaakvereniging Caïssa:

– Senioren vanaf 20 jaar: 135 euro
– Junioren tot 20 jaar: 60 euro

Contributie gaarne overmaken op Rabobanknummer:
NL34 RABO 0314 7291 35    t.a.v. Caïssa Elburg

Geef een reactie