Toptrainer KNSB naar Agnietenschool Elburg

ELBURG – Vanwege de jarenlange grote belangstelling van de schooljeugd voor schaaklessen overdag heeft de KNSB besloten om een vermaarde trainer-schaakcoach naar Elburg te sturen.

Op 11 januari 2018 geeft Pascal Losekoot uit Soest een schaakles aan 26 absolute beginners van de Agnietenschool in Elburg.
Deze schaaktrainer heeft veel ervaring met schaakles op scholen en heeft er veel zin in. Naast het geven van privé schaaktraining aan talenten zoals de jongste grootmeester (GM) van Nederland Robin van Kampen, geeft hij ook huisschakers schaakles en ondersteunt clubschakers, ouders van jeugd en leerkrachten.
De Agnietenschool start op die dag ook met schaakles die gegeven wordt door een drietal clubschakers van schaakclub Caïssa Elburg.

Dit alles ter voorbereiding op het schoolschaaktoernooi voor 4-tallen van woensdag 14 februari 2018 in ’t Huiken. Dit toernooi is bedoeld voor alle basisscholen in Elburg.
De schaakclub staat open voor nieuwkomers bij de jeugd. In de maanden november en december mogen zij geheel vrijblijvend sfeer komen proeven en informatie inwinnen. Dat is op iedere donderdagavond van 19.00-20.00 uur in zaal 3 van ’t Huiken.

Comments are closed.